Moeder worden?

Voor veel vrouwen is het de meest vanzelfsprekende én de meest overrompelende ervaring die ze ooit meemaken. Vanuit een integrale, dieptepsychologische benadering bied ik je inzicht en vertrouwen om deze ingrijpende transitie bewust en krachtig te doorlopen.

Slider

2. Duur van traject

De duur van het begeleidingstraject kan variëren: soms zijn er maar een paar afspraken nodig, meestal werkt het beter om meer sessies te plannen over een langere periode.

3. Gewenste effect

Met behulp van integrale en dieptepsychologische benadering ontstaat er groei, kracht en een heldere kijk op jouw proces. Hierdoor kun je vanuit je natuurlijke kern zelf richting geven aan het moederschap.

Zo werk ik

Vanuit een inlevende en integrale benadering bied ik begeleiding bij de ingrijpende verandering van het moeder worden. Integraal houdt in dat ik jouw hulpvraag en het proces waarin je je bevindt, vanuit verschillende invalshoeken bekijk. Het zichtbare, jouw gedrag en symptomen brengen we in beeld. Maar ook het onzichtbare, vroege (kinderlijke) ervaringen, schaduwdelen en persoonstype.

Jij staat centraal in deze begeleiding. We leggen samen datgene bloot wat op een diepe laag gebroken of op slot gegaan is, om weer te helen en te verbinden met jouw eigen kern.