FAQ
Wanneer je zwanger bent of net bevallen bent, kun je geconfronteerd worden met de meest rauwe versie van jezelf. Het idee dat je jezelf niet bent, wordt ook geregeld ervaren. Er komen krachten naar boven komen waarvan je niet wist dat je ze bezat. Daarnaast kun je sterker dan ooit, te maken krijgen met gevoelens van angst, pijn, schuld of schaamte. Kamp je met deze gevoelens en staan deze gevoelens de verbinding met jezelf en je kindje in de weg, dan kan je je machteloos voelen. Het kan dan heel helpend zijn om uit te reiken voor een gesprek, zodat je voelt dat je er niet alleen voor staat.
Als dieptepsycholoog leg ik samen met jou bloot welke onbewuste drijfveren en patronen een rol spelen in de gevoelens die zich hebben geopenbaard en hoe die voor beperkingen en blokkades zorgen. Ik help je om deze drijfveren en patronen te onderzoeken en om de daarmee samenhangende emoties te verwerken. Het transformatieproces van vrouw tot moeder wordt zo ingezet om jou de persoon te laten worden die je in het diepst van je wezen bent. Zodat je duurzaam en stevig in verbinding met jezelf komt te staan - en ook met je kindje natuurlijk.
Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van gedeeltelijke vergoeding tot geen vergoeding. Mocht je geïnteresseerd zijn in het starten met een therapeutisch traject, kan ik je de juiste code’s geven om te informeren bij je zorgverzekeraar.
Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Je kan direct contact met me opnemen.
Een gesprek / sessie duurt 1,5 uur.
Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het dan bij voorkeur 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van het consult in rekening gebracht.
Het is helaas niet meer mogelijk om begeleiding en behandeling te starten op basis van losse consulten. Sinds een aantal maanden werk ik geheel op traject basis. Cliënten die eerder begeleiding en behandeling volgden of een traject zijn gestart, kunnen wel nog losse sessies inplannen. Schroom echter niet om contact op te nemen wanneer je de urgentie voelt, even niet weet hoe je verder moet of om samen te kijken naar de mogelijkheden.