Meteen naar de inhoud

FAQ

Wanneer je zwanger bent of net bevallen bent, kun je geconfronteerd worden met de meest rauwe versie van jezelf. Het idee dat je jezelf niet bent, wordt ook geregeld ervaren. Er komen krachten naar boven komen waarvan je niet wist dat je ze bezat. Daarnaast kun je sterker dan ooit, te maken krijgen met gevoelens van angst, pijn, schuld of schaamte. Kamp je met deze gevoelens en staan deze gevoelens de verbinding met jezelf en je kindje in de weg, dan kan je je machteloos voelen. Het kan dan heel helpend zijn om uit te reiken voor een gesprek, zodat je voelt dat je er niet alleen voor staat.
Als dieptepsycholoog leg ik samen met jou bloot welke onbewuste drijfveren en patronen een rol spelen in de gevoelens die zich hebben geopenbaard en hoe die voor beperkingen en blokkades zorgen. Ik help je om deze drijfveren en patronen te onderzoeken en om de daarmee samenhangende emoties te verwerken. Het transformatieproces van vrouw tot moeder wordt zo ingezet om jou de persoon te laten worden die je in het diepst van je wezen bent. Zodat je duurzaam en stevig in verbinding met jezelf komt te staan - en ook met je kindje natuurlijk.
Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.
Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Je kan direct contact met me opnemen.
Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vraag. Soms is een aantal gesprekken voldoende en geregeld zijn wekelijks gesprekken over een wat langere periode gewenst. Dit stemmen we samen af.
Een gesprek / sessie duurt 1,5 uur.
Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het dan bij voorkeur 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van het consult in rekening gebracht.